VW, Audi, Skoda ja Seat -huoltopalvelut

Määräaikaishuollot ovat auton toimivuuden perusta. Niiden suorittamisesta ei kannata tinkiä.

Sen sijaan on järkevää harkita, missä autonsa huollattaa. EU:n asetuksen mukaan asiakas voi nyt vapaasti valita autonsa huoltopaikan, kunhan se toimii auton valmistajan ohjeiden mukaan. Asetus poistaa velvollisuuden käyttää takuuaikana merkkiliikettä auton huoltopaikkana.


Rahaa säästyy, valmistajan takuut säilyvät. Voit valita vapaasti, missä autosi huollatat tai korjautat. Ainoa ehto on, että työ tehdään valmistajan ohjeiden mukaan ja osat täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Autokorjaamomme on kyllin suuri täyttämään autonvalmistajan vaatimukset. Meillä on tarvittava teknologia kuten VW-diagnoosilaitteet. ja ammattitaitoiset asentajat.

orig_vw_touran

volkswagen_golf
Korjaamotakuut

Korjaamomme antaa korjaustyölle sekä käytetyille osille ja materiaaleille Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) korjausehtojen mukaisen takuun, joka on 15 000 km/6 kk. Maalaustakuu on 12 kk.

VAG-varaosat, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda varaosapalvelustamme yleisimmät VAG-varaosat alkuperäisosina tai alkuperäistä vastaavina varaosina.

Tarjoamme Sinulle toimivia edullisia ratkaisuja - samalla rahalla enemmän autosi hyväksi.
VW, Audi, Skoda ja Seat.

AVAIMET KÄTEEN -PALVELU

Auton nouto ja palautus hinausautolla sopimuksen mukaan korjattavaksi tai huoltoon. Kysy palvelumahdollisuuksiamme. Käytössäsi on myös sijaisautopalvelu.

huollon-ajanvaraus_btnkorkorjaamon-ajanvaraus